Mistä tätä virtaa oikein riittää! Olen siivonnut perusteellisesti tätä 1:1 kotia ja vielä ehtinyt 1:12 kotiakin remontoida!

Hehhee, otin ja tempaisin koko nukkeskan ylösalaisin kun aloin sisäkattojen kiinnityspuuhiin.

Onneksi runko on kevyt mutta vahva ^^;; Ikävää kun tällä tavalla joutuu pyörittelemään, mutta se lienee helpoin keino kun kattoa työstää valmiiksi koottuun runkoon O.o Noh, ronskisti takaa tuettuna, en halua että runko kaatuu @__@ vielä joku puu halkeaa jos niin pääsis käymään...

Hmm, kuvittelen että tapettien/kattojen/lattioiden kiinnittäminen olisi helpompaa jos nukkekoti olisi tässä vaiheessa vielä paloissa? XD Mutta onko se sitä - en tiedä... Ainakin siinä menisi herkemmin sekaisin seinästä, kun esim. tässä rungossa kaikki väliseinät ovat samaa kaavaa.

 

Tosin meinaan tämänkin kanssa mennä sekaisin kun käänsin kodon ylösalaisin ja huoneet onkin nyt kaikki eripaikassa :´D En ole se kirkkain värikynä paketissa ja eksyn helposti heh

 

Jotten tekisi mitään ääliömäistä virhettä ajatuksissani niin tein yksinkertaiset... Kirjoitin kattoihin mikä huone on kyseessä xD Helpotti kummasti kun vain katsoi kirjaan laitetusta suunnitelmasta mitä matskua ajattelin mihinkin laittaa eikä tarvinnut erikseen vielä miettiä sitäkin että mikäs tämä nyt olikaan tämä huone kun.... JOo'o, toimii.

 

Kuten kuvista voi huomata, taaskaan ei tarvinnut olla yksin työssä... Apulaisarkkitehti-tunkee nokkansa taas jokapaikkaan - 

kirjaimellisesti! XD

(tämä tarkastajakoira, apulais-arkkitehti muuten on erityisen kiintynyt niihin Bilteman tikkuihin! Aina kun moisen ottaa käteen niin koira alkaa leikkiä - läpsiä tassulla, kumarrella, murista ja näytellä hampaita... Sitten kun tikkua ojentaa koiraa kohti se hyppää taaksepäin ja perspystyssä keekoilee hetken, nousee ylös ja tulee nuuskimaan tikkua. Se siitä. Ei voi aina ymmärtää.. Ei sitä noiden pureskelu näytä kiinnostavan sitten kuitenkaan xD)

~~~~-:*^*:-~~~~~-:*^*:-~~~~~-:*^*:-~~~~

No niin, liimailin kaikki katot paikoilleen, en jaksanut tehdä vaihdettavia pahvitaustaisia juttuja vaan ronskisti ladoin kaiken suoraa puuta vasten  - paksumpaa paperia olevat liimasin suoraa erikeeperillä ja ohuemmat paperit degoupage lakalla. Ja kahteen huoneeseen tuli "puu"kontaktimuovia, käytin kontaktin omaa liimaa, epäilen pysyneekö moinen katto paikallaan mutta.. jos tippuu niin laitetaan ronskimpi liima tilalle!

Toistaiseksi katot näyttävät onnistuneen suht suoraa jne. laitoin pinnat varalta painoon yöksi (nukkekoti on siis edelleen väärinpäin ja vieläpä täynnä kirjoja xD), aamulla sitten katsomaan jäikö jokin ohuempi paperi kurtulle.

Tätä painoonlaitto vaihetta kaverille kertoessa kaveri hätkähti että en kai märän degoupagen päälle laittanut paperia ja kirjapainoa xD Ei hätää, en nyt sentään niin hömelö ole minäkään! =D hih

 

...Ja nyt voisi vaikka suunnata aikaisin nukkumaan =D