Heipä hei taas =)

Syysloma alkoi, jes! Täällä on jo lumikin maassa, mitäs veikkaisin.. reilu 10senttiä ainakin .

Samalla kun loma pääsi vauhtiin, niin pääsin taas nukkekoteiluunkin kiinni! Arkena ei tahdo aina jaksaa tehdä pientä, niin mukavavia kuin nämä nukkeska puuhat ovatki.

~~**~~~

Mutta niin,

Jossn aiemmassa merkinnässä taisin mainita tehneeni hyllyjä.. Tässäpä viimein kuvaa niistä:

 

Epäilyttävän näköinen kaappi kylpyhuoneeseen^^;; Tehty pahvista, Biltemansytyke puurimasta ja köh, aikakauslehdestä xD Elkää vielä pyörtykö! Kaapit on menossa maalaukseen ja ylimääräiset liimarosotkin on poistettu^^ Tosin tossa ylähyllyn reunassa on kokeellinen kuumaliima koriste, heh...

ja tässä toinen hylly:

Työhuoneeseen talon herralle kirjahylly. Hiukan se on vino(oon aina ollut huono geometrisissä hässäköissä, ei tule puuseppää tästä tytöstä xD) Tämäkin menossa maalaukseen ja jämäliimojen irroitukseen... Otan sitten päivitetyn kuvan jahka viimeistelen nämä jotta näkee muutoksen (joka on toivottavasti suuri! XD). Tämä on tehty tosiaan pahvista ja niistä tikuista.

~~~~~~~~ 

 

Sitten~

Tämän päiväisiin puuhiin 8D 

Jeheiii! Kakluuneja!

 

Pidän mokomista pönttöuuneista, olen aina pitänyt. Jo alle kouluikäisenä (jssn kerhossa) muistan ihastelleeni IRL  täkäläisen vanhan Pappilan pönttiksiä - siellä oli/on komiat pyöriät uunit melkein joka huoneessa!

Anygay,

Tässä siis nämä omani 1/16 mittakaavaiset:



Olohuoneen pönttis. Tämän maalaan kunhan se kuivuu kunnolla =D  Luultavasti vihreäksi, mutten ole vielä varma... Väriehdotuksia otetaan vastaan.. Vihreään salonkiin ööö... vihreä uuni?
Ja toki tähän tulee luukkumaalaukset ja luksus kultakoristeita, heh~

 

Ja tässä toinen:

Makuuhuoneen kakluuni. Sääli että tähän jäi tuollainen ruma kupru >__> Jospa sen saisi näyttämään vaikka halkeamalta samalla kun teen tähän "kaakelit" näkyviin. Tämä pönttis jää valkoiseksi. (Kuvassa massa on vielä märkää, siksi harmahtava väri).
 

Näiden pönttisten alle tulee vielä sellainen "uunineduspelti" mikäs se sitten oikealta nimeltä onkaan.. Se lattiapelti kuitenkin... Ja tarkoitus on tosiaan "lasittaa" (lakata ;D ) kakluunit kiiltäviksi jahka olen laittanut vipoisetkin yksityiskohdat kuntoon.

 


Kakluuneja oli tosi mukava tehdä! Huomenna taidan aloittaa verho ja sänky urakan!