Nyt meni nukkekoitelusta muuhun miniasiaan keräilyyn xD

(varokaa! Nostalgia merkintä! ;D "voi, silloin kun minä olin pieni niin..." ) 

 

Siivoilun yhteydessä löysin synkän ja täyteen ahdetun komeron perältä pienen pahvilaatikon, jonka sisällä oli vanhoja lelujani! Suurin osa hyväkuntoisista yksilöistä sai lähteä lahjoituksen mukana Suomen hyväntekeväisyyskirpputorien käyttöön.. Mutta pari rakasta tästä laatikosta säästin.

Pienen Littlest petshop kantokopan sisällä oli Kinder konnia! Näitä keräsin pienenä ja minulla olikin koko konnasarja <3 ..Valitettavasti vain nämä olivat tuolla, minne lie loput matkustaneet =D Kukkavarjoa pitävät konnat(jotka näyttävät enemmän sammakoilta) ovat näemmä hukanneet kukkansa... Ja reunimmainen melojakonna on ihan kädetön jätkä... Melo nyt siinä sitten kun paitsi lehtivene, myös kädet ja mela on hukassa. 

Oikea muksunostalgian huipentuma tämä löytö, leikin näillä tosi paljon aikanaan! Yleensä konnajoukko asui ponikoulussa tai eräässä vihrekasvissa (joka minulla vieläkin on! [Lieneeköhän siinä samat mullatkin vielä O__o' ]).

 

Suosikkini oli tuo makoileva konna jolla on kukkia selässään, se aina makoili ikkunalaudalla haaveilemassa. (se on muuten aika ernu konna, sillä ei ole tuollaista hawaii kukkajuttua kaulassa vaan rusetti). Toinen suosikkini oli sukeltajakonna, se oli joukon rämäpää.. Kunnon kesyversio turtlesien Rafaellosta heh.

~~~:'*'*:~~~


Nukkeskaa myöhemmin^__^ /

Zau!