Huhhei, flunssa yritti iskeä O__o torkut, hunajatee ja appelsiinit taisivat tosin pelastaa tilanteen ja nyt olo tuntuu taas aika reippalta ja askarteluvalmiilta. Toivon että selviän syysflunssatta tänä vuonna.
----

 

No niin...

Tässäpä kaikkien kauhuksi raadollista totuuttaan puhuvat kuvat nukkekodin rungon kunnosta kun kaivoin sen esiin remonttia varten. Tästä tilanteesta lähtee kunnostus.

En edes muistanut että pienet taiteilijat olivat noin paljon taloa "sisustaneet" (okei, minä se mitä luultavammin olen pienenä nuo piirtänyt!) ... Löytyy hattivattia ja joulukuusta vihreällä tussilla, hevosia hiilellä ja ulkoseinissä öljypastelleja.. auuuuuuts.

Muistan joskus alle kouluikäisenä piilottaneeni yhteen huoneeseen jääpuikon! Äiti oli kieltänyt syömästä lunta ja jäätä joten puikko piti piilottaa myöhempää imeskelyä varten (en muista miksi yleensäkään toin sen sisälle!) xD Silloin taisin oppia että jää sulaa sisätiloissa heh...

Mutta niin..

Osat ovat onneksi hyvässä kunnossa ulkonäöstään huolimatta, puuosat ovat kovia ja sälöttömiä.

 

Kuvien oton jälkeen ullakko on saanut paikoilleen katonpuolikkaan ja puuttuvat palat takaseinästä. =)

Kuvissa piipahtelee uteliaisuudestaan (ja ahneudestaan!) kuuluisa Eestinajokoiramme Rodigan Bella =)

Mitään ei pysty tekemään ilman että koira on tarkistamassa tilanteen... Tai voisihan sen komentaa menemään omalle paikalleen mutta ei raaski aina, kun toinen osoittaa tervettä uteliaisuutta uusia asioita kohtaan heh.

 

kahdesta ylimmästä huoneesta tosiaan puuttui takaseinä. Tapetoiminen olisi toki ollut helpompaa jos seinät olisi kasannut jälkeenpäin mutta koska perusrunko oli jo muutenkin valmiina niin helpompi säätää kaikki samalla tavalla "paikallaan"

 

Ai että tuon elukan "älykkyys" välillä suorastaan säkenöi xD ...Mutta tosiaan, tämä huone jonka ikkunassa Bellakin roikkuu, oli aikoinaan se lasten leikkihuone josta nukkekotihistoriani merkinnässä mainitsin... Nyt huoneesta tulee ruokasali!

-----

 

Tänään tuli käytyä Sinooperissa. Mokomakin aarreaitta, sieltä löytyy aina kaikkea ihanaa ja hyödyllistä askartelutarviketta. Nukkekodin tarpeisiin löytyi tälläkertaa papereita tapeteiksi, koristenauhoja pariakin erilaista (nauhat ovat rakastettavan monikäyttöisiä! =D), sekä vähän maaleja ja mosaiikkipaljoja.

Ja minimaailman tilaus saapui myös!  Lisää tapettipaperia ja muutamia huonekaluja. Enimmäkseen aion kyllä tehdä huonekalut itse, mutta jotain oli pakko tilata valmiina ;) Ovat niin ihania!

 

Huomenna alan asentaa lattioita, sisäkattoja, tapetteja ja ulkoseinien tiiliä! Puuhaa siis riittää, mutta onneksi intoa myös! =DD